29 Вересня, 2019 2 2592 Переглядів

Пам’ятайтe наставників ваших: до небесних осель пeрeйшов пастор Кліновський Анатолій Іванович

З глибоким сумом повідомляємо, що 27 вересня внаслідок важкої хвороби перейшов від землі до небесних осель пастор Кліновський Анатолій Іванович, який служив Христовій Церкві в м. Бориславі (Львівська область).

Тривалий час Анатолій Іванович очолював Відділ освіти Української Церкви Християн Віри Євангельської (2000-2010рр). Його внесок в становлення та розвиток християнської освіти в Україні зробив його відомим по цілому світові.
Анатолій Іванович народився 25 жовтня 1952р. і прожив достойні 66 років життя, залишивши значний слід в серцях тисяч українців завдяки Божій мудрості, що була в його проповідях, семінарах та бесідах.

Сердечно співчуваємо дружині, доньці та всій родині, помісній церковній громаді. Ми молимося про втіху згори для усіх нас. Пам’ятаймо, його віра і надія уже привела Анатолія Івановича до Улюбленого Вчителя. Хай його приклад служіння надихає багатьох!

Пам’ятне богослужіння відбулося в неділю, 29 вересня, у Домі Молитви м. Борислав.

Попередня У Хорватії місіонери з України служать в місцях, де найскрутніша духовна ситуація
Наступна «Доброчесність суддів треба закладати з дитячих років» - Михайло  Паночко

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства
Новини братерства

Старший єпископ ЦХВЄУ служив у церквах різних конфесій на Закарпатті

Старший єпископ Церкви християн віри євангельської України  Михайло Паночко, як член центрального правління Українського біблійного товариства, 19-20 січня 2013 року відвідав християнські церкви різних конфесій у Закарпатській області. 

Новини братерства

Удвічі більший молитовний будинок побудували та посвятили у селі Воронки, що на Рівненщині

   Коли церква росте – це ознака того, що вона здорова. Відчуття, що місця у молитовному буднику села Воронки (Володимирецький р-н, Рівненської обл.) стає замало, з’явилося вже давно. Братерська рада прийшла до висновку: треба будувати новий Дім молитви.  І вже напередодні новорічно-різдвяних свят, 27 грудня, відбулося посвячення новозбудованого молитовного будинку села.