29 Жовтня, 2018 0 1967 Переглядів

Районне сестринське служіння відбулося у Шумську

14 жовтня 2018 року в церкві християн віри євангельської м. Шумська на Тернопільщині відбулося районне сестринське служіння на тему: «Що у твоїх руках?».

Пастор місцевої церкви Олександр Гук благословив сестер словом та молитвою і закликав завжди довіряти Богу, бути господарними, піклуватися про своїх дітей, свої сім’ї.

У руках сестер – діти, яких потрібно народити, виховати і відпустити, сім’я і побут, здоров’я, духовний стан тощо. І всі ці теми було висвітлено на основі Біблії і прикладів із власного життя. Були згадані молитовниця Анна, господарна Тавіта, благодійниця Іванна та багато інших.

А пісні у виконанні гурту молодих сестричок «До-Ля» переплітали виклади чудовими мелодіями.

У залі було благословенно й затишно. Неодноразово на очі наверталися сльози – бо в чомусь слухачки побачили свої помилки, у чомусь їм хотілося стати ближчими та кращими для Бога, для дітей, для чоловіка.

Подяка Богу за такі глибокі і важливі спільності. І пильнуймо, щоб те, що Бог довірив в наші руки, ми зберегли для Нього.

С. Боярська.

Попередня Церква ХВЄ міста Дубно відзначила 30-літній ювілей від дня освячення Дому молитви
Наступна У Рівненській ОДА відбувся позачерговий Молитовний сніданок

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Жіноче служіння

Всеукраїнський день жіночої молитви: пишемо нову історію – вимолюємо нову Україну (ФОТО)

23 березня відбувся Всеукраїнський день жіночої молитви. Цей захід проводився

Жіноче служіння

«Ти неповторна» – семінари під час Малинфесту

   Уже традиційно команда відділу жіночого служіння Церкви ХВЄ на чолі з відповідальною за сестринське служіння в Україні Вірою Деркач організовує на Малинфесті роботу з дівчатами. 

Жіноче служіння

Відділ жіночого служіння УЦХВЄ: звіт про роботу на Львівщині

Жіноче служіння у церквах Львівської області у другому півріччі минулого