21 Січня, 2015 0 3433 Переглядів

«Ви, що у Христа хрестилися, у Христа зодягнулися!»

     На Водохреща у євангельських церквах традиційно  проводять Хрещення нових  членів. Відтак тільки у церквах Києва та області 18-19 січня 2015 року було охрещено десятки людей.

     18 січня у Домі молитви церкви «Філадельфія» свято Хрещення Господнього спільно  відзначали аж три церкви: «Церква на Кар’єрній,44»,  «Філадельфія» і «Божий Мир».  Водне хрещення отримали майже три десятки братів та сестер. Нових членів Тіла Господнього привітали пастори Микола Каленик, Анатолій Козачок та Юрій Кулакевич.  Заключну проповідь виголосив старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко.  Він підбадьорив хрещених братів і сестер, та закликав не зупинятися на досягнутому, завжди іти вперед у християнському житті та служінні Богові.

1024_3    19 січня під час ранкового служіння  охрестили нових членів у київській  церкві «Ковчег»  (старший пастор Василь Хміль).

     Також, уперше в стінах нового Молитовного дому цього дня провела Водне хрещення церква «Благодать», пастором якої служить Василь Кватерчук. Дім молитви, що зведено у с. Софіївська Борщагівка, під Києвом, посвятили зовсім недавно – 11 січня 2015 р.1024_31

     Приємно, що більшість церков ХВЄ на Водохреща мали можливість поблагословити  на нове життя у Христі своїх нових членів. Адже, якщо нові люди приходять у зібрання, це означає, що не дивлячись ні на що, Церква Господня росте і мужніє.

Попередня Протестантизм в Україні 2014 року. Події, тенденції, виклики, перспективи
Наступна Державна пенітенціарна служба України поглиблює роботу із церквами

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Жіноче служіння

П’ятиденний навчальний курс для молодих вірянок «Елементи покликання» провів Департамент жіночого служіння

Уперше Департамент жіночого служіння УЦХВЄ спільно з Київським біблійним інститутом та

Новини братерства

Всеукраїнська хода на захист сім’ї та дітей розпочнеться на Софіївської площі і завершиться святом у Маріїнського парку

  Триває підготовча робота з проведення Всеукраїнської ходи на захист сім’ї та дітей, яка запланована на суботу, 3 червня у Києві та в інших містах України.

Новини братерства

У Києві відбулася перша Всеукраїнська зустріч членів Асоціації громадських об’єднань та благодійних організацій УЦХВЄ

Служителі церков, які очолюють громадські об’єднання та благодійні організації різних