25 Березня, 2017 0 1855 Переглядів

У КБІ вручили дипломи ще одній групі випускників – вчителям-методистам дитячого та підліткового служіння

     22 березня 2017 р. колектив Київського біблійного інституту благословив студентів-випускників до нелегкої праці на ниві Божій. Дипломи було вручено 31 випускнику, кожен з яких вже не перший рік у служінні. Тож навчання в інституті для більшості з них – це можливість не лише отримати диплом, але, насамперед, підвищити кваліфікацію для праці з дітьми.

     Група, у якій зібралися студенти із одинадцяти областей України, навчалася протягом півтора року (пройшли шість сесій). Отримана кваліфікація дає можливість випускникам не лише працювати вчителями, але й на належному рівні займатися розробкою і написанням навчальних програм, різного роду проектів.

     Привітати випускників прийшов старший пресвітер Київського обласного об’єднання ЦХВЄУ Олександр Озеруга, який повів присутніх у молитві благословення. Також свої побажання передали  сестри-служителі, які багато сил докладають для розвитку дитячого служіння у своїх областях, Наталя Савчук з Хмельниччини та Оксана Фурт з Дніпропетровщини. 

     Напутнє слово своїм колегам сказала завідувачка відділу дитячого служіння ЦХВЄУ Лариса Мурах, до її побажань приєдналася відповідальна за євангелізаційний напрямок у дитячому служінні Тетяна Сердюк. А ведучою урочистого зібрання була декан КБІ Алла Нечипорук.

     Основну проповідь цього святкового служіння говорив викладач КБІ, пастор київської церкви «Сілоам» Сергій Вознюк. Він назвав три причини вигорання служителів: це – завищені цілі, невідповідність і страх (за себе, сім’ю, здоров’я, перед майбутнім).

     «Кущ в пустелі не згорав, бо в ньому був Бог. Ми говоримо про вогонь, який запалює на служіння… Горіти і не згорати можна, при наявності справжньої Божої любові у серці» – підкреслив промовець.

     За словами Сергія Михайловича для цього треба бути охрещеним Духом Святим (Дії 1:8), служити згідно зі своїм даром (1Пет.4:10), фокусуватися на своєму служінні (1Тим 4:15). А також мати очевидний успіх в своєму служінні. Успіх Давида в поєдинку з Голіафом, був тісно пов’язаний з його минулими успіхами, коли боронив батькових овець від хижаків.

     У свою чергу студенти щиро подякували усьому викладацькому складу КБІ за чудову можливість зростати духовно і професійно. Випускники ділилися враженнями, як Бог по особливому благословляв і підтримував їх через навчання.

     «Ми стали однією сім’єю» – звучало в цей день з кафедри. І це не просто слова – це те, що Бог робить з людьми, які щиро Його люблять і служать Йому.

Попередня Звернення членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій
Наступна «Її життя та служіння залишиться пам'ятником Божої сили та любові» - пам'яті Лідії Безкровної

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Рівненська Семінарія: 200 нових працівників для церкви!

Саме такій кількості випускників Рівненської Духовної Семінарії було вручено дипломи із присвоєнням певної  кваліфікації.  В останні дні весни в Рівненській Духовній Семінарії  і Академії ХВЄ відбувся випуск студентів. Свято котре зібрало  випускників духовної альма-матері  з усіх куточків України і Рівненщини зокрема. 

Новини регіонів
Новини регіонів

«Закликаймо людей до Христа» – Віталій Яцюк

У церкві ХВЄ м. Кременець 16 січня відбулась Звітно-навчальна конференція