Червень 1, 2014 0 734 Переглядів

У КБІ – випуск служителів жіночного служіння та богословів

     29 травня 2014 року в Київському Біблійному інституті (КБІ) відбувсявипуск. Дипломи отримали двадцять п’ять студенток, які здобували освіту на очно-заочному відділенні за спеціальністю «жіноче служіння». Та ще  п’ятеро випускників стаціонару, які отримали дипломи бакалаврів богослов’я за спеціальністю «пасторське служіння» і «християнська педагогіка».

     Привітати випускників зібралося багато гостей: рідні і друзі випускників, представники інших навчальних закладів, служителі церков, викладачі. Ректор Сергій КБІ Манелюк поблагословив випускників на їх подальше життя і служіння. Віра Деркач, завідувач жіночим відділом, побажала завжди шукати Божої мудрості та не покладатися на власний розум і сили.

     Секретар Київського обласного об’єднання церков ХВЄ Владислав Сачко у своїй промові зачитав вірш із книги Екклезіяста 9:16-18 «Краща мудрість за силу… Слова мудрих, почуті в спокої, кращі від крику володаря поміж безглуздими. Мудрість краща від зброї військової…» Він наголосив на тому, що наша сила у Бога та в Його мудрості. З напутніми словами до випускників зверталися віце-президент Євангельської Теологічної семінарії Василь Войтович. А пастор с. Хомутець Сергій Тарасюк зазначав, що нива Господньої праці готова до жниву, але працівників на ній мало. Він закликав до виконання Божого доручення – йти і проповідувати Євангеліє.

     Після вручення дипломів випускникам, зі словом настанови виступив старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко. Він говорив про якості світла і солі, опираючись на вірші з Євангелія Матвія 5:13-14. Світло світить від певної енергії, для християн головним і єдиним Генератором є Господь, і лише беручи від Нього силу ми можемо правильно світити. Джерело світла не в нас, ми відображаємо світло, яке нам дає Бог! Якщо говорити про сіль, то вона має силу тоді коли позбавлена всіляких домішок. Християни не повинні допускати в своє життя та служіння «домішки» різних категорій, наприклад, образу, яка є не дуже помітною ззовні, але має руйнуючу силу всередині. «Щоб гарно світити і гарно солити,  – наголошував єпископ, – необхідно мати постійне єднання з Ісусом Христом». 

     На завершення за випускників звершили молитву благословення, після чого всі мали загальне фото та святковий фуршет.

Попередня Видано посібник для служителів церкви, які трудяться в місцях ув’язнення
Наступна Вітаємо Вас з Днем П’ятидесятниці!

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Пурім для України

   17 березня відбулася щорічна міжцерковна молитва за Ізраїль.  Нинішнього року це свято набуло особливого сенсу для України і українців, які сьогодні моляться до Господа про спасіння від небезпек, що нависли над нашою державою.

Новини братерства

Старший єпископ ЦХВЄУ служив у церквах різних конфесій на Закарпатті

Старший єпископ Церкви християн віри євангельської України  Михайло Паночко, як член центрального правління Українського біблійного товариства, 19-20 січня 2013 року відвідав християнські церкви різних конфесій у Закарпатській області. 

Новини братерства

Диплом богослова… тільки початок

У Київському біблійному інституті ЦХВЄУ відбувся випуск: дипломи отримали студенти стаціонару та випускниці заочного відділення за спеціальністю «жіноче служіння».