10 Листопада, 2017 0 1562 Переглядів

Випускники КБІ: «У цих стінах по-особливому відчуваєш присутність Бога»

27 жовтня 2017 року у Київському Біблійному інституті святкували випуск. Понад двадцять студентів отримали дипломи бакалаврів за спеціальностями пасторського служіння і християнської педагогіки, у тому числі п’ятеро випускниць, які навчались за програмою жіночого служіння.

     Привітати із цим святом випускників прийшло багато гостей, у тому числі із закордону.  Так, голова Слов’янського дистрикту Асамблей Божих США, єпископ Віктор Прохор, який цими днями перебуває в Києві, побажав  утвердитись у своєму призначенні від Бога. «Виконання волі Божої – це не вибір «хочу, не хочу»,  а наше призначення»  – зауважив  він.  Також Віктор Семенович побажав присутнім  бути вдячними за своє служіння, пам’ятати Ким ми покликані: «Коли у державі змінюється президент чи губернатор, він одразу ставить біля себе свою команду… Брати і сестри, ви працюєте у команді Того, Хто сидить на престолі вічному, ви у команді Ісуса Христа».

     Ще один гість  з-за океану, президент місії Global Vision Ministries Волтер Зигаревич (США) поділився із випускниками своїми спогадами, та життєвими уроками, які виніс з місіонерських  поїздок по Мексиці, інших країнах Латинської Америки та Африки.

     Далі випускники щиро подякували колективу Київського  біблійного інституту за знання, турботу та душевне тепло, а головне – за можливість по-особливому відчути присутність  Ісуса Христа у цих стінах. Після чого ректор інституту Сергій Манелюк оголосив початок урочистої церемонії вручення дипломів.

     А на завершення своє слово  наставлення сказав старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко.  Він зауважив, що хоча й навчання у богословських закладах є важливим, найкраща наука – це навчитися любити. «Дорогі мої, прошу  – любіть Бога! Знання добра річ, але любити Бога краще,  – зауважив старший єпископ. – Любити Бога, означає  бути в Його волі, тримати погляд на Ньому. Любов до Бога допоможе вам перенести усі навали, всі життєві труднощі, усі бурі».

     Закінчилася урочистість традиційно: щирою молитвою за випускників, спільним фото та святковим обідом.

Попередня Місіонери-координатори проекту «400 церков за п’ять років» пройшли перший етап навчання
Наступна Щоденник старшого єпископа – жовтень 2017

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Освіта

У КБІ розпочали новий навчальний рік в умовах карантину

23 вересня у Київському біблійному інституті офіційно відкрили  новий навчальний рік. Оскільки ВНЗ працює  з дотриманням усіх вимог карантину, було прийнято рішення,  розділити  групу першого курсу на дві частини.

Освіта

У місіонерській школі «Ковчег Спасіння» – нова група

   У Церкві «Ковчег» 28 серпня відбулося святкове богослужіння, на якому присутні щиро благословили на навчання 5-ту групу «Осінь-2016», місіонерської школи «Ковчег Спасіння».

Освіта

Два тижні поспіль у Київському Біблійному інституті святкували випуски

Початок літа – традиційно гаряча пора для вишів. Цього року у Київському Біблійному інституті це відчувалося по-особливому, оскільки у 2020-му через карантин урочисте вручення дипломів випускникам довелося відкласти до наступного випуску.