1 Липня, 2018 0 1786 Переглядів

На базі КБІ запрацювала сьома місіонерська школа

4 червня 2018 року на базі КБІ відбулося відкриття місіонерської школи — це спільний проект КБІ та місії «Голос надії». У школі навчатиметься 21 студент із України (Криму, Рівненської, Житомирської, Черкаської, Луганської областей), а також із Киргизстану, Білорусії, Росії.

У богослужінні-відкритті взяли участь Антон Кукса, Сергій Манелюк, Віталій Оніщук, Євген Мельничук, Сергій Тарасюк, Владислав Сачко, Анатолій Козачок та Микола Синюк.

«Коли ізраїльський народ ввійшов в обіцяну землю, і ділили територію з допомогою жеребка. І племені Дана дістався сьомий наділ, — зазначив Сергій Манелюк. — Так, у нашому житті, є речі, які від нас не залежать, як жеребок. Комусь пощастило народитися в християнській сім’ї, комусь — народитися в Україні і т. д. Але далі Дан мусив прикласти старання, щоб завоювати свою спадщину. Так, є речі, які залежать від наших зусиль. Для того, щоб стати студентом місіонерської школи, потрібно було знайти контакти, заповнити анкету, комусь — досить далеко добиратися… І для того, щоб стати хорошими служителями, теж потрібно буде постаратися. Бажаю вам Божого благословення у цьому».

«Одного разу батьки віддали мене на місіонерське служіння. Церква благословила і, головне, батьки, — поділився Сергій Тарасюк. — Коли ми були зібрані в родинному колі, мій старший брат (всього нас восьмеро дітей) каже: «Сергію, ми віддаємо тебе як десятину для Бога на місіонерське служіння. Це було 24 роки тому, а ці слова й досі мене «чіпляють». Коли я це говорю, в мене волосся дибки стає. І я хочу виправдати те, що мені було довірено Богом, церквою і батьками. Сьогодні відкриваються дуже великі можливості для служіння, але не вистачає кадрів. Я радий за вас, що виявили бажання! І в цей час навчання — беріть усе, що можна, щоб потім віддавати в практичному служінні».

«Мені пригадався випадок із того часу, коли я перебував на місіонерській праці в Лоухах (Карелія), — розповів Анатолій Козачок. — Покаялася одна жінка і стала молитися за свого сина. Син працював будівельником і їздив у відрядження в різні місця. Якось вона підійшла і попросила поїхати забрати його, бо підозрювала, що роботу вже закінчив, а гроші пропиває. Ми поїхали в інший населений пункт, знайшли того чоловіка, справді, в п’яному угарі, забрали додому. Поверталися з пригодами — неполадки з машиною. У нас була старенька шістка, яку ми вже продали голові селищної ради, але ще їздили нею. А гроші вже пішли на будівництво дому молитви… Якось таки доїхали, і тут — якраз приходить голова і каже, що хотів би взяти машину, поїздити, дружині показати. Я розповідаю, що вона чомусь почала грітися. Правда, він узяв і потім казав, що все було добре. А ввечері того дня була молитва, після якої Бог звільнив сина тієї жінки від алкогольної залежності. Це було справжнє чудо. Тому місіонерство — дуже цікава праця! Пригод буде багато. Буде багато свідчень. Але щоб бути хорошим місіонером потрібно полюбити Бога і полюбити людей. І посвятити себе служінню».

«Свого часу учні поставили Ісусу Христу нормальне питання: «Чи не цього часу Ти відновиш незалежність Ізраїлю?» Він відповів конкретно: «То не ваша справа», — сказав Микола Синюк. — Можливо, до цього часу ви займалися вашими справами. Але сьогодні Дух Святий потурбував вас до Божої справи. Це героїчний вчинок — літо, коли сонце гріє, коли надворі зелено і гарно, провести за партами. Але в процесі навчання ви зможете знайти своє покликання. Без Бога цього не можна зробити. Без Духа Святого на справу місіонерства — ані кроку».

Навчання в місіонерській школі триватиме три місяці. Окрім українських викладачів також читатимуть лекції іноземні гості, зокрема Отто та Єлена Ріммоси зі Швеції.

Дмитро Довбуш, «Голос Надії»

Попередня Старший єпископ відвідав Кіровоградщину
Наступна Чверть століття благословінь – київська церква «Фавор» відсвяткувала 25-річчя

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Служіння дітям і підліткам

На Рівненщині служіння дітям та підліткам набирає обертів

Проаналізувавши служіння дітям та підліткам у п’ятидесятницьких церквах Рівненщини, можна дійти висновку, що воно набирає обертів. За розвитком даного служіння можна прослідкувати на сторінці в Інстаграмі відділу служіння дітям та підліткам Рівненщини.

Новини братерства

«Ми знаходимося напередодні великого улову для Божого царства» – Михайло Паночко, нотатки річної звітної конференції ЦХВЄУ

     25-26 квітня 2017 р. на Київщині відбулася річна звітна конференція ЦХВЄУ на яку приїхали близько 270 пасторів і єпископів з усіх регіонів України.

Новини братерства