Ви знаходитесь: Головна Новини Новини союзу Завершилася шоста Міжнародна місіонерська школа: сертифікати отримали студенти із семи країн

Завершилася шоста Міжнародна місіонерська школа: сертифікати отримали студенти із семи країн

1420_gol23 серпня 2017 р. відбулося урочисте закриття шостої Міжнародної місіонерської школи, яка традиційно проходить на базі Київського біблійного інституту за сприяння місії «Світло для народів» (Швеція).

Цього року у Школі навчання проходили двадцять студентів із семи країн: Грузії, Росії, Білорусі, Молдови, Киргизстану, Вірменії і, звичайно ж, України.

Відкриваючи урочистість, координатор ММШ Антон Кукса, звернувся до випускників зі словами:  «Ми оснащуємо вас знаннями, але покликання дає Бог. Щоб отримати покликання на місіонерство, потрібно почути Слово від Бога. І треба утримати його до кінця, щоб там не було у житті - страх, невір’я чи скрутні обставини».

Ректор КБІ Сергій Манелюк зауважив: «Світ сьогодні в гріхах, і це той світ, у який посилає вас Господь». Щоб бути ефективними в служінні за таких умов, ректор дав кілька цінних порад: цінувати дружбою, бути сміливими людьми, бути зрозумілими (говорити так, щоб люди могли сприймати), зростати духовно.

Привітавши випускників Школи,  декан КБІ  Алла Нечипорук запросила на навчання до інституту. А секретар  обласного об’єднання церков ХВЄ Київської області Владислав Скачко, сказав слово наставляння та побажав випускникам принести багато плоду для Царства Божого.

Місіонер Асамблей Божих США в Україні Джеральд  Долар поділився своїм свідоцтвом: «31 рік тому я був як і ви, випускником місіонерського  вузу. Їдучи вперше на місію, я й не думав про щось турбуватися, але вже через три місяці опинився в південноафриканській тюрмі». Немало довелося побачити і пережити місіонеру й пізніше, коли служив в Ізраїлі, в Грузії, в Криму…  але це благословенна праця.

«Ми напередодні великих Жнив. Пам’ятайте, що Бог посилає вас не зі своєю силою, а з Його силою» - підкреслив Джеральд  Долар.

Студенти ММШ в свою чергу щиро подякували усім викладачам та персоналу КБІ за працю. Після чого відбулося вручення сертифікатів про успішне закінчення Школи.

Завершальну проповідь сказав пастор київської церкви «Сілоам», викладач КБІ Сергій Вознюк. «Ісус торкається через Слово, роблячи нашу віру живою. Коли ти отримав Слово, то маєш з ним щось робити: роби хоч не великі кроки до нього, а не біжи, як Іона, від нього. Добрий Бог насильно нікого не посилає на ниву, але Його серце болить про тих, хто гине» - наголосив проповідник.

Завершилося свято спільною фотографією та святковим обідом.

Останні публікації