Вересень 10, 2019 1 111 Переглядів

«Навіки Христів» – під таким гаслом три церкви на Одещині провели водне хрещення

7 вересня церкви Одещини провели водне хрещення. Святкове богослужіння відбулося  за багаторічною традицією на березі Олександрівського водосховища, що на території селища Олександрівка.

Зі словом наставлення до охрещуваних  звернулись їхні пастори:  Віктор Марченко, пастор одеської церкви «Віра, Надія, Любов»,  Леонід Вітюков пастор  церкви «Блага Звістка», а також старший пресвітер обласного об’єднання церков ХВЄ Сергій Крученюк, пастор церкви «Життя у Христі», м. Чорноморська.

Після спільної молитви відбулося водне хрещення. Охрещувані, одягнені в білий одяг (в основному юнаки та дівчата), урочисто проголосили перед Богом і людьми своє тверде рішення йти за Христом. Усвідомлюючи себе послідовниками Ісуса Христа, у зрілому віці вони уклали заповіт з Господом, пообіцявши служити Йому добрим і чистим сумлінням та виконати Боже призначення в своєму житті. Тож із води вже виходили нові люди, християни – мертві для гріха, але живі для вічного життя у Христі.

Це радісна подія для всіх: рідних, близьких, братів і сестер у Христі, а особливо для тих, хто приймав хрещення. Радість в очах охрещених, посмішки рідних, братів і сестер доповнювалися щирими привітаннями з цим важливим і відповідальним кроком у їхньому житті.

Легкістю на душі та піднесеним настроєм закінчилося святкове служіння, адже Царство Боже поповнилося новими громадянами.
Юлія Казнєвська, м. Одеса

Попередня Розпочато реєстрацію на Східноєвропейський лідерський форум-2019
Наступна Фінська співачка та євангелістка Ніна Астром провела майстер-клас для лідерів прославлення

Вам також може сподобатися

Новини регіонів

На річницю відкриття церква приймала інвалідів

21 квітня 2013 р. в селі Ківерцях Волинської області, у приміщенні дому молитви церкви «Cпасіння» відбувся з’їзд інвалідів. Люди з обмеженими можливостями прибули з різних місць Волинської, Львівської, Рівненської областей та сусідньої Білорусі. Було зареєстровано 116 чоловік.

Новини регіонів

Табір для підлітків в Олешках

    Літній період – час християнських таборів. Сотні великих і малих заходів відбулися у всіх областях України. Хороший приклад невеликого дводенного табору можна було спостерігати 19-20 серпня у лісовій зоні поблизу м. Олешки, де херсонська церква «Дім молитви» проводила захід для молоді.