5 Квітня, 2012 0 1794 Переглядів

Волинське об’єднання церков ХВЄ представило свою інтернет-сторінку

3 квітня 2012 року в інтернет-просторі з’явився сайт ще одного обласного об’єднання Церкви ХВЄ України — Волинського. На ньому представлені основні статистичні дані про об’єднання, віровчення, історичні матеріали, фотогалерея, відеозаписи. З часом планується більше наповнити історичну частину, відеогалерею, розміщувати аудіопроповіді, семінари.

ЗАМОВИТИ САЙТ ДЛЯ ОБ’ЄДНАННЯ АБО ЦЕРКВИ

р

Попередня Волинський апостол. Життя та служіння Лукаша Столярчука
Наступна Рукопокладення служителів в церквах ХВЄ Житомирщини

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Петро Порошенко: «Україна має на високому рівні відзначити 500-річчя Реформації у 2017 році»

   Під час зустрічі з Всеукраїнською Радою Церков і релігійних організацій 23 квітня Президент України заявив про те, що Україна має на високому рівні відзначити 500-річчя Реформації у 2017 році.

Новини братерства

«Те, що ми бачимо тут сьогодні, це чудо від Бога!» – нотатки з Національного дня молитви за Україну

     Старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко взяв участь у Національній молитві за Україну, яка 27 травня 2017 року відбулася у столичному Палаці спорту.

Новини братерства

Диплом богослова… тільки початок

У Київському біблійному інституті ЦХВЄУ відбувся випуск: дипломи отримали студенти стаціонару та випускниці заочного відділення за спеціальністю «жіноче служіння».