Січень 31, 2012 2 411 Переглядів

“Бог відкрив очі мого серця…”

З 16-21 січня на базі Київського Біблійного Інституту, пройшла третя навчальна сесія Біблійної Школи «Агапе» на тему душеопікунство. Ціль курсу – отримати зцілення перш за все дитячим служителям, щоби допомогти тим, хто також потребує допомоги від Бога. Наше завдання –  допомогти місіонерам «Агапе» в ефективній підготовці до служіння дітям-сиротам. Ми покликані дарувати “любов-агапе”.
Курс лекцій на тему «Зцілення серця» викладала, Тетяна Мачабелі (м. Ужгород, Закарпатської області, місія «Неємія»). «Стили преподавания» читав Юрій Шелестун, директор організації «Путешествие по Библии» в країнах СНГ. Семінар на тему «Любов, секс та сімейні стосунки» викладав Борис Волков.  Лекції на тему «Релігієзнавство» виклав Олександр Довиденко, викладач Київського Біблійного Інституту.
Присутніх на курсі було 19 студентів з різних областей України – Закарпатська, Миколаївська, Дніпропетровська, Чернігівська, Київська, Запорізька, Криворізька і Херсонська області.
Третя сесія пройшла успішно, студенти провели воістину добрий час. Ми навчилися розуміти один одного, допомагати своєму ближньому і радіти щастю іншого, а також співпереживати, коли нашим друзям нелегко. Це все ми отримали в школі «Агапе» з одною ціллю, щоб ті добрі і щирі стосунки принести у життя своїх друзів та церкви. Те, що ми отримали під час третьої сесії –  це було Словом від Бога у наше життя. Бог говорив до нас через добру атмосферу стосунків, що можливо любити свого ближнього, випереджати у пошані, якщо при цьому є Він, Наш Господь Ісус Христос.
Працівники місії «Агапе» виражають щиру подяку дирекції Київського Біблійного Інституту за щирий прийом і добрі умови. Нехай Господь благословить вашу працю і служіння.

 Свідчення студентів про Біблійну Школу
«Якось прочитав в інтернеті, що 16-21 січня, місія «Агапе» проведе сесію «Зцілення розбитого серця». Прочитав, і вирішив пройти цей курс… Коли зайшов до класу, де зібралися студенти на заняття, то відрапортував, що я тільки на цю сесію, і не планую вдруге приїжджати. Але, сталося те, чого я не очікував… Група на диво виявилася дружелюбною, простою. Ми відразу налагодили добрі стосунки. Я дивувався такому доброму відношенню, але насправді такі чудеса відбуваються сьогодні. Особисто виражаю щиру подяку, працівникам місії «Агапе», які піклуються про своїх служителів. Дякую вам, що організували Біблійну Школу «Агапе» для своїх місіонерів. Така школа потрібна, щоб оснастити місіонера корисними і практичними знаннями, які згодяться студенту у його праці. Курс «Зцілення розбитого серця», це курс, який на мою думку, практичний для всіх, хто би виявив бажання отримати зцілення. Так багато людей віддають себе служінню, молитві і читанню Слова, але не хочуть зупинитися на своїх дорогах, щоби отримати зцілення від проблем минулого. Виражаю щиру подяку, Тетяні Мачабелі, яка виклала курс «Зцілення розбитого серця» , Олександру Довиденко за доступний виклад курсу «Релігієзнавство», Борису Волкову і Юрію Шелестун. Також дякую свої групі, яка проявила до мене дружбу і гарний час. Я  задоволений від цього навчання. Дякую». Валентин Опря.

«Бог по особливому благословив місію «Агапе». На 3-й сесії розумієш, що я тут не випадково, цього хоче Бог. Його воля, дати нам  –  студентам  – побачити Його і пізнати Серце Небесного Батька. Ми живі свідки Його любові і цю любов ми понесемо в інтернати, в церкву. Ми покликані звіщати любов Бога Живого. Ми щасливі Агаповці)))…»   Світлана Висоцька.                                

«Щиро дякую місії Агапе за навчання. Дякую моїм одногрупникам та викладачам, що допомогли мені розкрити глибину мого серця, всю біль.  Бог хотів мене звільнити від болі і невирішених питань… у цьому мені допомогли ви, дорогі викладачі і студенти, і в першу чергу, Господь допоміг через вас! Багато людей не уявляють, як минуле впливає  на їхню особистість… У дитячому віці нас могли поранити і це принесло нам на довгі років біль і розчарування, що печально, ми цю біль несемо крізь життя! Господь бажає дарувати радість і спасіння. Наше головне завдання – відкрити  своє серце і віддати свою біль для повного зцілення. Для мене дуже важливим було пройти курс: «Зцілення розбитого серця». Для мене головним завданням – це приносити радість і зцілення через Ісуса Христа в життя дітей, тому що я сама пройшла це і бажаю іншим радості і зцілення від Бога. Тепер легше розуміти дітей, тому що очі мого серця відкриті!»
Наталя Довголол.

«На цій сесії ми пройшли курс «Зцілення розбитого серця». Після школи «Агапе» мені хочеться усіх любити любов’ю Агапе. Всі віруючі християни незалежно в яких умовах ми виховувалися, несемо спогади, які мішають нам приймати любов Божу у повній мірі, і для такого зашлакованого серця необхідна «чистка», так як людина своїми силами не може звільнитися від рабства вчорашніх спогадів і ран. Нам потрібна сила від Духа Святого, Який наповнить наше серце Своєю любов’ю, і вичистить наше серце від лишнього багажу. Цей курс необхідний для кожного християнина, незалежно від віросповідання, чи конфесії і положення. Дякую Богу за можливість приїхати і навчатися».  Брянцева Ріта.

«Подяка Господу за місію «Агапе», за їхню доброту і опіку. Коли ми їхали в Київ, трішки хвилювалися. Після пройденого курсу «Зцілення розбитого серця», Господь почав змінювати мене у всьому, і я дивлюся на життя по іншому. Це знання, яке отримала під час навчання, хочу застосувати в житті і дарувати Божу любов дітям, розказувати який наш Господь. Вражень і емоцій багато. Всіх люблю і буду скучати». Ліля Рибченко.

«… Дуже радий та щасливий, що Господь через деяких людей направив на навчання. Після 4-х днів насолоди від спілкування з Господом, та Його дітьми – велике, широке і тверде бажання наповнятися Любов’ю «Агапе». Жувак Олександр.

«Враження від школи «Агапе» виявилися дуже неочікуваними. Готуючись до школи «Агапе», я очікувала зустрітися зі стандартною системою навчання, атмосферою і офіційним викладацьким спілкуванням. Але, все виявилося зовсім по іншому, не так! Тут царює близька сімейна атмосфера: відкритість, щирість, дружба, прийняття одне одного. Плюс: прекрасні викладачі і дуже цікаві та неймовірно корисні курси: «Зцілення розбитого серця». Результат: їду до дому з обновленим серцем, гарячим духом і великим бажанням втілювати отримане в школі в служінні – нести дітям, любов «Агапе». Слава Господу!».Люда Москаленко.

«Я вдячний Богу за те, що навчаюся в Біблійній Школі «Агапе». У мене появилося багато сестер і братів – друзів. Я колишній наркоман і алкоголік, а тепер я нова людина в Ісусі Христі. Дякуючи Богу, я в Христовій сім’ї, а не поза бортом життям. Кожна неділя із сесії по особливому цікава і дорога! Ця сесія мені допомогла глибше заглянути у своє серце, в якому побачив біль, страх і бар’єри,  які заважали мені наблизитися до Бога-Отця. Мені важко було відкритися перед людьми і поговорити з ними про те, що переживаю особисто. Саме на цій сесії мені було важко відкритися і зробити крок до того, щоб відкритися перед Богом і моїми друзями у своїх болях та переживаннях, але дякуючи Духу Святому я зробив цей крок і відкрив те, що гнітило мене так давно…  Дякую Богу за сестру Тетяну, нашого викладача, яка викладала тему: «Зцілення розбитого серця». Я отримав відповідь від Бога. Всім велике дякую і Божих Вам благословінь!». Олег Брова.

«Прекрасний тиждень! Семінари організації «Путешествие по Библии» як завжди на високому рівні. Прекрасна  подача матеріалу. Саме головне семінари мають практичну цінність, що так важливо для студента. Це не просто інформація, це важливий матеріал, який хочеться із бажання втілювати у життя.
Окремо хочеться сказати про семінар: «Зцілення розбитого серця» Відбулися дуже важливі зміни у моєму серці, це те про що ти думаєш, мрієш, але не знаєш, як це втілити у життя. На багато питань свого життя отримав чіткі відповіді на свої запитання. Багато багажу знято з мого серця.  А це дорого коштує!
Окрема подяка Тетяні Михайлівні, тому що сильний вплив вона проявила на мене як особистість. Як людина, яка має авторитет, заснований на дуже серйозному життєвому досвіді». Семенів Володимир.

«Дякую Господу нашому Ісусу Христу, який дав у моє серце бажання  трудитися з дітьми – сиротами, а також велика подяка служителям місії «Агапе» і вчителям, які допомагають розширювати мені кордони мого серця.
Кожну сесію я чекаю з нетерпінням, тому що знаю, що будуть нові знання, нові благословіння, нові відкриття. Щодо цієї сесії, то в мене відкрилося «друге дихання». Мені Бог дав чисте серце, чисті думки, легкість на серці, наповнив Духом Святим. І саме головне, Господь Ісус Христос зцілив моє серце від болю, яка була довший час у мене.
З цієї сесії я їду зовсім іншою людиною. А ще я зможу за допомогою Духа Святого допомагати іншим людям, які страждають від болі і суєти. Я тепер зовсім по іншому дивлюся на вчинки дітей, і допомагатиму їм ставати кращими і сильнішими». Федьків Уляна.

«Здавалося б пройшло вже дві сесії, здається все, що є в серці за життя, вже виявлено.  Джерело, через яке приходила біль зцілене. Бог дивним чином діє в нашому житті, Він має індивідуальний підхід до кожної людини. От так живеш і думаєш, що все в житті нормально. Але є те, що приносить тобі дискомфорт, незручності і біль. Так, дійсно, минуле як би ти до нього не відносився, буде впливати на особистість, і покаяння рани із минулого не виліковує. Завдяки цій сесії: «Зцілення розбитого серця» я знову заглибився і проаналізував своє життя і виявив, що залишені осколки, які з вигляду здавалися незначними, згодом вияснилося, що саме ці осколки минулого – образа, розчарування –  стали джерелом болі та невпевненості. Я дякую місії «Агапе» за те, що вони допомогли мені вникнути у себе. Признатися собі самому, що проблема внутрішня, як результат минулого, існує і в кінці кінців відкрити цю проблему перед Отцем і з Його допомогою звільнитися від оков минулого, які приносили біль та розчарування все життя. Дякую Богу!». Стрибицький Андрій.

«Біблійна школа «Агапе» – це не школа повчань, де дають лише теорію,  чи розкидаються мудрими термінами чи стандартами… Це школа практики і життя. Школа «Агапе» допомогла мені побачити внутрішній світ дітей і допомогла розібратися  зі всіма почуттями-емоціями, яких накопилося в їхньому житті. На сесії відкриваються очі, що сироти потребують не жалості, співчуття і підтримки, а розуміння і любові, та опіки. От уже третя сесія і це чудовий час, прекрасний курс «Зцілення розбитого серця» – це інформація, яку я отримала для збудування і вирішення. На цьому курсі не тільки навчаємося як допомогти дітям отримати зцілення від ран свого серця, але і самі отримали зцілення від тих чи інших ран минулого. Це прекрасно!». Олександра.

«Я дуже вдячна Богу за курс: «Зцілення розбитого серця». Час який я провела на цій сесії, був найефективніший. Моє розуміння, моє мислення стосовно поведінки, проблем в житті моєму і оточуючих змінилося. Я стала розуміти, що корінь всіх проблем може бути закритий дуже глибоко. Дякуючи Богу, що Він дав можливість пройти цей курс. Я стала на шлях зцілення. В мене з’явилася можливість допомогти тим, хто цього найбільше потребує – це ті в кого є біль в серці, хто відкинутий батьками, близькими друзями. Слава Господу, що Він змінює наші серця для своєї слави!». Наталя Кунтій.

Челушкина Светлана для сайту місії “Агапе”

Попередня «Сила і порядність – одежа її, і весело дивиться вона у майбутнє»
Наступна Бог бажає бачити в нас результати Своєї праці

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Міжнародна місіонерська школа відзначила своє п’ятиріччя (Репортаж)

На відзначення п’ятиріччя Міжнародної місіонерської школи з’їхалися кілька сотень випускників та гостей. Свято пройшло 7-8 квітня 2017 р. у церкві ХВЄ «Соборна», що в с. Софіївська Борщагівка під Києвом.

Новини братерства

Церква «Святої Трійці» місті Рівне відзначила свій 60-річний ювілей

У церкві «Свята Трійця» м. Рівне 21 жовтня святкували День

Новини братерства

Держдеп США: українські закони у сфері релігії погіршились, однак свобода віросповідання зберігається

   Американські спостерігачі висловлюють стурбованість у зв’язку з розширенням державного контролю за релігійною діяльністю в Україні. Про це йдеться у щорічному Звіті про стан свободи віросповідання у світі за 2012 рік, який 20 травня презентувало Бюро демократії, прав людини та праці Державного департаменту США.