25 Березня, 2014 0 2065 Переглядів

Михайло Паночко: “Ми, християни, впевнені, молитва – сильніша будь-якої зброї”

     Цього недільного дня Молитовне віче розпочалося із двогодинною затримкою. Однак тисячі євангельських християн терпляче очікували на Майдані, щоб у єдності просити Бога про мир, цілісність і суверенітет України.

     Відкрив віче хор Євангельських християн-баптистів у Києві піснею «Отче наш». Священнослужителі з різних церков і конфесій стояли на одній сцені і вели присутніх в молитві, повідомляє bognews.org.

     «Нам потрібно невпинно перебувати в Божому слові, виконуючи все, що там написано. Це перший етап, щоб повернутися до свободи. Іншого шляху немає», – зазначив Володимир Омельчук, пастор церкви «Благодать» у Києві.

     Віктор Танцюра, пастор церкви євангельських християн м. Києва, надихав присутніх не втрачати радість в складних обставинах. «Біблія вчить нас за все дякувати. Тому що люблячим Господа усе допомагає на добре», – зазначив він.

     Сергій Балюк, єпископ Об’єднаної Християнської Євангельської Церкви Живого Бога, повів присутніх в молитві за єдність України. «В даний час ми бачимо, як Україна переживає очищувальну руку Божу. Ми повинні миритися і каятися за наш народ», – зазначив єпископ .

     Закликаючи до молитви за процвітання і благоденство України, Валерій Решетинський, єпископ об’єднання «Українська місіонерська церква», відзначив важливість проведення Молитовних віче. «Сьогодні на цьому Майдані молитвами невідомих святих твориться історія. Ми зібралися тут, щоб говорити слова благословення в життя суспільства, влади, економіки…», – сказав він.

     «Незважаючи на те, що у нас не настільки сильна армія, економіка, але є на небі Бог, Який Суддя Праведний, і Він віддасть кожному по справах його . Я вірю, що Україна буде процвітаючою країною», – підбадьорював присутніх Пилип Савочка, єпископ церков «Спасіння».

     Завершальну молитву віче виголосив Михайло Паночко, старший єпископ Церкви християн віри євангельської України. «Сьогодні з цієї сцени лунають різні речі: хтось нагнітає страх, хтось закликає до надії, ще хтось – до бою. Але, дорогі мої, долю України вирішує Небо! Ми, християни, впевнені, що сильніше будь-якої зброї є молитва.  Молитвою пророк Ілля відкрив небо і пішов дощ, з молитвою Мойсей простягнув свій жезл на море, і воно розступилося. Сьогодні перед нами так ж проблема: «Куди сховатись?» Наш сховок не в НАТО і не в ЄС, наш сховок – в імені Ісуса Христа. Тому я закликаю: тримаймо пильно наше серце, не піддаваймося ніякім провокаціям і страху», – сказав Михайло Паночко.

     Молитовні віче на Майдані Незалежності проводяться щотижня по неділях. Вони триватимуть до президентських виборів, які відбудуться 25 травня 2014 року.

Попередня Єпископ із США Віктор Лімонченко: «Те, що відбулося у Криму, спонукає нас стати в проломі за Україну»
Наступна ВРЦІРО окреслила три завдання для влади і громадян України, щоб нормалізувати ситуацію у країні

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

«Знайди свій шлях»: як діти намагались відповісти на «дорослі» питання

З 5 по 9 червня дітлахи смт. Солоне мали можливість не тільки гарно провести час на розважальному майданчику СТАРТ, але й спробували відповісти на питання, якими зазвичай переймається кожна доросла людина, а саме: «Хто я?», «Хто такий Бог?», «У чому є сенс життя?».

Новини братерства

580 студентів вивчають англійську за допомогою друзів зі США

З 18 по 28 червня 2012 року в приміщенні церкви ХВЄ м.Івано-Франківська реалізовується проект “Школа розмовної англійської мови”.

Новини братерства