15 Грудня, 2014 0 1293 Переглядів

Звітна зустріч працівників Відділу освіти ЦХВЄУ

     9 грудня 2014 року в приміщенні Київського біблійного інституту відбулася зустріч керівників церковної та академічної освіти ЦХВЄУ.

      На підсумкову зустріч освітян з’їхались завідувачі обласних відділів освіти ЦХВЄУ, а також  керівники духовних навчальних закладів братерства: Київського біблійного інституту, Рівненської богословської семінарії, Слов’янської біблійної школи, Коростенської семінарії практичного богослов’я, Тернопільської біблійної семінарії та ін.

     Вітаючи присутніх, завідувач Відділу освіти ЦХВЄУ Віктор Вознюк сказав: «Дякую, що ви є, друзі, і сумлінно виконуєте своє служіння». Прочитавши уривок з Книги Псалмів 102:7, Віктор Володимирович говорив про ставлення до ситуації, яка склалася в Україні: «Одного разу присутні спостерігали, як художник хаотично наносив мазки на полотно, змішуючи фарби. Всі не розуміли, що з цього вийде. Але вкінці автор перевернув картину і всі побачили прекрасну композицію. Щось схоже відбувається в Україні – Бог малює певну картину, тобто, ми знаходимося на етапі творення шедевру. Християнам потрібно бачити всю Божу дорогу, а не лише фрагмент. І вірити не людям, а Творцю».

     Після того керівники відділів освіти в областях та керівники навчальних закладів ділилися власними переживаннями та звітували за працю в 2014 році.

     По обіді освітяни обговорили ряд важливих питань, серед яких питання співпраці з «Школою Христа» та місією «Бог нагледить», поновлення реєстру викладачів, запровадження програми навчання в усіх церквах братерства за книгою «Обов’язки батьків», яка нещодавно вийшла під редакцією Відділу освіти ЦХВЄУ, реалізації наступних проектів – «Молодіжного підручника» та «Брошури про дошлюбне консультування».

      Після того секретар Відділу освіти ЦХВЄУ Богдан Галюк представив присутнім корисну друковану продукцію – щотижневик та календар-планувальник на 2015 рік, які вийшли в світ під редакцією Відділу освіти ЦХВЄУ. Наприкінці зустрічі Віктор Вознюк звершив молитву за служіння освітян.

     Наступного дня, 10 грудня 2014 року, в приміщенні канцелярії братерства відбулася зустріч робочої групи з підготовки до друку «Молодіжного підручника».

     Прес-служба Відділу освіти ЦХВЄУ

Попередня Американські військові капелани допоможуть українським церквам налагодити реабілітацію воїнів, які повернулися із зони АТО
Наступна Вийшов друком щотижневик та планувальник на 2015 рік – добрі помічники у служінні пасторів

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Освіта

Випускники КБІ: «У цих стінах по-особливому відчуваєш присутність Бога»

27 жовтня 2017 року у Київському Біблійному інституті святкували випуск. Понад двадцять студентів отримали дипломи бакалаврів за спеціальностями пасторського служіння і християнської педагогіки, у тому числі п’ятеро випускниць, які навчались за програмою жіночого служіння.

Освіта

У ЄТС стартує IV набір на навчання за програмою «Відкриття нових церков»

23  вересня 2019 р. на базі Євангельської  теологічної семінарії у

Освіта

Місіонерська школа в Сокалі випустила чергову групу студентів

Випуск чергової, 13-ї групи студентів місіонерської школи «Ковчег спасіння» відзначили