7 Червня, 2020 0 1136 Переглядів

«Молімось, щоб в Україні примножились праведні люди» – Михайло Паночко учасникам Національної молитви

Суботній вечір 6 червня 2020 року тисячі християнських родин в Україні та за її межами мали нагоду поринути у особливу атмосферу молитви за наш край. Національний день молитви, що уже кілька років поспіль проходив у столичному Палаці спорту, цього року через карантин відзначили у онлайн форматі.

І хоча, перед екраном повною мірою відчути те, що відчуваєш у присутності тисяч людей зібраних під одним велетенським дахом, не вийде, утім, особливе відчуття єдності християн є неодмінною умовою для цієї події.

Глави й старші служителі церков різних деномінацій, які зібралися у церкві «Благодать» на Київщині, по черзі виголошували слово до молитви. Серед потреб, які вони озвучили – за припинення військової агресії, захист від коронавірусу, впровадження Біблійних цінностей, подолання корупції та чимало інших.

Під час ефіру застосували прямі включення з регіонів України, а також з Великої Британії, звідки до учасників молитви звернувся натхненник заходу, відомий євангеліст Девід Хасавей.

Він зазначив, що у час світової пандемії коронавірусу молитва для християн стала ще важливішою, ніж будь-коли.

«Це – час наповнювати церкви, свідчити про силу Біблії й силу молитви. Я вірю, що Бог використає те, що мало привести до катастрофи, і поверне на краще, для того, щоб принести духовне пробудження», – підкреслив євангеліст.

За словами служителя, Бог відповідає на молитву українців, оскільки COVID-19 не накоїв у нашій країні такої біди як у Західній Європі, наприклад, на батьківщині Девіда, де рівень смертності найвищий у Європі. «Я хочу, щоб ми подивилися повз хвороби, повз економічну кризу і побачили, що може зробити Бог. Побачили Його силу, і те, як Він зробить чудо» – наголосив євангеліст.

Пряму трансляцію організатори доповнили прекрасними музичними творами, які звучали зі сцени Палацу спорту під час Національного дня молитви у попередні роки.

Заключну проповідь виголосив старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко. Він звернувся до Слова Божого на основі 1 Петра 3:11-12. «…Бо очі Господні до праведних, а вуха Його до їхніх прохань, а Господнє лице проти тих, хто чинить лихе!»

«Кожна людина, це природно, хоче, щоби була почута її молитва. Але Господь ставить умови, на яких підставах вона буде почута. Господь реагує на молитву праведних! Тому давайте молитись щоб в Україні умножились праведні люди. У цьому є секрет успіху нашої країни! Молимося, щоб у наших селах і містах у всіх сферах було більше праведників, і їхня молитва дасть результат», – підкреслив Михайло Паночко.

Він також повідомив, що традиційна міжконфесійна молитва в Палаці Спорту цього року ще може відбутися наприкінці літа або восени, коли буде сприятливий час.

Попередня Члени ВРЦіРО ініціюють зустріч із Президентом Володимиром Зеленським
Наступна «Молодь, у більшості, не знає як правильно будувати сім’ю, її треба цьому навчити» - Михайло Паночко під час  телемарафону  «Україна за сім’ю»

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини

Оповідання  «Крізь сумніви» Володимира Чалчинського перемогло у літературному конкурсі ім. Джона Буньяна

5 жовтня 2019 року в Києві відбулася церемонія нагородження переможця Літературного

Новини

Всеукраїнська Рада Церков обговорила з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем  налагодження взаємодії

Старший єпископ  УЦХВЄ Михайло Паночко виступив під час зустрічі Всеукраїнської