28 Квітня, 2023 0 313 Переглядів

Медики зі Сполучених Штатів послужили в населених пунктах Харківщини

Від початку повномасштабної агресії росії в Україні харківська  церква  «Свята Трійця» сприяє обміну досвідом українських лікарів із закордонними колегами. Мета – допомогти постраждалим українцям. 

Так, на Харківщину завітали представники найбільшої християнської неурядової організації з надання допомоги, розвитку та захисту NRP.

Медики зі США 21-24 березня служити людям у Балаклії, Пришибі, Вербівці, Гусарівці, Яковенкове, Мілове та Харкові. Проводили обстеження, призначали та видавали ліки, молилися та підбадьорювали людей.

Переселенці зазвичай дезорієнтовані та переживають кілька етапів психоемоційного потрясіння. Вони хочуть словесної підтримки та розуміння.

Американські медики після коротких зустрічей з українцями, які пережили жахіття війни, були глибоко вражені. Вони побачили справжню трагедію людей, які вимушені покидати свої рідні домівки через те, що вони вщент зруйновані.

«Подяка Богу і кожній людині з різних міст і країн, що ви не стоїте в стороні та активно допомагаєте та молитесь за нас» – говорить старший пресвітер Харківського обласного об’єднання УЦХВЄ Ілля Герасим.

Ми щодня з непохитною вірою крокуємо до Перемоги України. Багато зусиль докладено, не менше – попереду. Молимося і надіємося на Бога.

Ірина Ольшанська.

 

Попередня Діти у Тернополі зіграли виставу «Любов, яка перемогла смерть» 
Наступна Молодь церкви села Заруддя, що в Збаразькому районі на Тернопільщині, активно служить дітям

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства
Новини братерства

Кілька тисяч християн зібралися на стадіоні «Арена Львів» напередодні Фестивалю надії

     Християни із восьми областей західного регіону приїхали до Львова ділитися надією. 19 червня, за день до Фестивалю, відбулося служіння посвяти. Усі присутні молилися про успішне проведення довгоочікуваної події цього року, а також за мир для України.

Новини братерства

Комюніке засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій від 22.01.2014 р.

  У зв’язку з останніми подіями в Україні, 22 січня 2014 року відбулося екстрене засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (ВРЦіРО).