25 Серпня, 2020 0 1095 Переглядів

Святкування Дня Незалежності України розпочалося з молитви

Перший заступник  старшого єпископа  УЦХВЄ Анатолій Козачок  у складі делегації  ВРЦіРО взяв участь  у щорічній  урочистій «Молитві про мир і благословення України», якою традиційно відкриваються  офіційні заходи із відзначення Дня Незалежності України.

До молитви, що  відбулася  на подвір’ї біля собору Софії Київської, разом  з предстоятелями церков долучився Президент України Володимир Зеленський з дружиною.

Головуючий у Раді церков митрополит Епіфаній  (ПЦУ) вислови віру у важливість молитви про мир і Боже благословення для України: «Завдяки допомозі Всевишнього до цього часу український народ успішно протистоїть зовнішній агресії, виклику світової пандемії COVID-19, а також іншим сучасним викликам» – зауважив Епіфаній.

Традиція проголошення благословення для нашої країни та всього народу з нагоди святкування Дня Незалежності України має важливе духовне та символічне значення. Участь у цьому заході глав різних конфесій, представників держави та суспільства свідчить про єдність українського народу та про важливе місце віри у Всевишнього Бога у житті наших співгромадян.

Як повідомляє Інститут релігійної свободи, за допомогою прямої телетрансляції до молитви з нагоди  29-річниці Незалежності України змогли долучитися мільйони глядачів, як у віддалених куточках України, так і за її межами.

Попередня Відійшов до вічних осель служитель Божий Віктор Куриленко
Наступна «Нова церква в Семиполках – це свіжий подих для мене, гарний приклад місіонерської праці» - пастор Іван Коханевич

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини

Зустрічайте – в мережі з’явився  багатофункціональний telegram-бот ІНФО УЦХВЄ

Новий Telegram-бот ІНФО УЦХВЄ допоможе вам швидко знайти необхідну інформацію

Новини

У КБІ розпочали навчання звукооператорів церковного служіння, охочі можуть приєднатися до групи на наступній сесії у квітні

У зв‘язку з дефіцитом кваліфікованих звукооператорів церковного служіння, у Київському

Новини

ВРЦІРО вкотре ініціюватиме зустріч з Головою ВРУ, щоб обговорити законодавчі новели депутатів

Учасники засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, що відбулося