23 Травня, 2019 0 2724 Переглядів

«Ми щасливі, коли наші діти розумні, але краще, коли і слухняні. Тому моє побажання – навчіться слухати!» – Михайло Паночко учасникам Молитовного сніданку у Львові

23 травня у Львові відбувся перший Молитовний сніданок. На урочистість, що проходила у дворику Львівської копальні кави, зібралися служителі церков, міської влади, представники громадських організацій, галузі культури, медицини, освіти та ЗМІ.

Оскільки нинішній рік оголошено Роком сім’ї, молились за родини, Божу охорону і благословіння для України.

У своєму зверненні до присутніх старший єпископ УЦХВЄ Михайло Паночко побажав, читаючи Біблію, завжди слухати, любити і слідувати за Словом Божим.

«Коли чоловік слухає Слово (як любити дружину, виховувати дітей), тоді у нього порядок у хаті. Якщо ж чоловік, тобто глава сім’ї, нехтує Словом, то і результат нульовий. Ми щасливі, коли наші діти розумні, але найкраще, коли вони слухняні. Тому побажання №1 – навчіться слухати. Бо гріх почався з непослуху в раю, а віра починається з послуху!»
Друга думка, на якій Михайло Степанович зробив акцент: Бог хоче мати з нами стосунки як батько з дітьми. «Щастя в сім’ї, коли люблять один одного, щастя в державі, коли президент любить людей, щастя в громаді церковній, коли священик любить людей. Ісус три рази питав Петра: «Чи ти мене любиш?» Чому? А тому, що дуже хотів, щоб той Петро, який вчився три з половиною роки і провалив екзамен (відрікся), щоб він був щасливим чоловіком. І щастя наше є заховане в Ісусі Христі, у Бозі, тому полюбімо Господа і його Слово» – закликав старший єпископ.

І третя теза, на якій він зробив наголос – це слідування за Христом. «Ісус каже учневі: «Йди за мною!» Це рецепт успіху, який написано кожному із нас», – підкреслив Михайло Степанович.

Про історію молитовних сніданків та їхню актуальність розповів координатор Національних молитовних сніданків України народний депутат Павло Унгурян: «Проведення подібних заходів надзвичайно важливе, адже дає змогу об’єднатися людям, які в реальному житті можливо один одному руки не подадуть. Молитовний сніданок збирає різних людей навколо імені Ісуса Христа, навколо духовних цінностей. Сьогодні це єдині цінності насправді, на яких ще можна зшити нашу країну, наше суспільство, яке дуже розділене по багатьох параметрах» – підкреслив Павло Унгурян,

У Києві молитовний сніданок пройде 30 травня 2019 року.


Попередня РЄПЦУ побажала новому Президенту України бути твердим та терплячим розбудовуючи єдність суспільства
Наступна Володимир Бобик: «Все частіше світогляд християн стає людиноцентричний, а потрібно щоб був христоцентричний»

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини

Ідеологічна цензура в традиційних та соціальних медіа – тема Новомедіа Форуму-2021

Уже через тиждень, 11-12 листопада, у Києві на Новомедіа Форумі

Соціальне служіння

Велике різдвяне свято відбулося в Державній кримінально-виконавчій службі України

15 грудня Різдвяний вечір та благодійний ярмарок провели у Державній

Новини

«Ви – Божі люди й потребуєте актуального Слова» – Картер Конлон, пастор із США, разом з командою послужив на конференції у Львові

Переосмислення відомих біблійних текстів, молитва, душевна атмосфера та корисний досвід