27 Грудня, 2016 0 1205 Переглядів

Працівники відділу освіти Церкви ХВЄ України провели звітну зустріч

     27 грудня 2016 року в приміщенні Київського біблійного інституту зустрілися керівники церковної освіти. На звітну зустріч з’їхалися керівники більшості обласних відділів освіти з усієї країни.

     Старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко привітав зібрання та звершив молитву благословення. Після того адміністратор відділу освіти Василь Попудник подав інформацію про діяльність Комітету вищої богословської освіти, а також  виніс на обговорення присутніх робочий проект по визнанню служіння вчителя у братерстві.

     Секретар відділу освіти ЦХВЄУ Богдан Галюк представив новий проект «Літературний конкурс імені Джона Буньяна», який має на меті мотивувати людей з відповідним даром створювати твори, які відображають християнський світогляд та пропагують християнські цінності.

     А керівник відділу освіти Віктор Вознюк ще й запропонував створити колегію авторів по написанню книг в братерстві.

     В другій частині зустрічі продовжилося обговорення нових проектів відділу освіти: зокрема Василь Попудник доповів про реалізацію першого проекту з трилогії «Про сім’ю» – підручника про дошлюбне консультування, Петро Музичук – про книгу по учнівству, Віктор Вознюк – про підготовку навчальної програми для підлітків, а Ігор Капустін – про програму церковної освіти для всіх місцевих громад ЦХВЄУ.

     Вкінці заходу відповідальні за відділи освіти в областях дали коротку інформацію про власну працю в регіонах.

     Підсумовуючи звітну зустріч, Віктор Вознюк проаналізував працю відділу освіти у 2016 році, а також підбадьорив співпрацівників продовжити безкомпромісно звіщати євангельську науку серед свого оточення.

     Прес-служба Відділу освіти ЦХВЄУ


Попередня Михайло Мокієнко: «За пару місяців після виходу в друк «Слов'янського біблійного коментаря» люди розкупили 80% тиражу»
Наступна Євангельська теологічна семінарія та церква «Філадельфія» влаштували свято Різдва для маленьких переселенців зі Сходу України

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

В п’ятидесятницьких церквах триває тижневий молитовний марафон

Тиждень перед Великоднем, з 13 по 18 квітня, у громадах

Новини братерства
Новини братерства

Відбулася 18-та Конференція дитячих служителів СНД

«Служіння дітям, служіння з дітьми, служіння дітей» – такою була концепція 18 конференції працівників дитячого служіння, що проходила з 14 по 17 вересня в м. Одеса. На конференцію зібралися лідери дитячого служіння церков християн віри євангельської з країн СНД.