5 Квітня, 2013 0 789 Переглядів

1025-річчя Хрещення Київської Русі: «Не втратьмо нагоди засвідчити людям про Христа»

     У ході річної конференції ЦХВЄ старший єпископ Михайло Паночко закликав пасторів церкви не втрачати будь-якої нагоди засвідчити людям про любов Ісуса Христа. Час для цього особливо сприятливий.
     – Нинішнього року наша країна офіційно святкує 1025-річчя хрещення Київської Русі, – зазначив Михайло Степанович. – Тож маємо чудову можливість донести людям невичерпне багатство Божої благодаті. Сьогодні помітно, що український народ розвивається духовно: люди вже «наїлися» усякої філософії, і їм треба Бог.
     Старший єпископ зачитав Указ Президента щодо організації та проведення святкувань у державі, а також надав слово Анатолію Кушніру, директору Асоціації «Поклик», який озвучив низку ідей щодо євангелізаційних заходів. Зокрема це проведення урочистих водних хрещень та богослужінь, круглих столів за участю місцевої влади, вчених, діячів культури та священнослужителів, відкритих уроків у навчальних закладах та вуличних євангелізацій.
     Асоціація вже розробила флаєри-запрошення на богослужіння до церков, в яких вміщена інформація присвячена річниці Хрещення Київської Русі. У них йдеться про роль християнських цінностей у розвитку цивілізації. Планується виготовити плакати-оголошення з подібним контекстом. А ще є ідея створити апологетичний фільм (до 30хв.) про події більш як тисячолітньої давності, який можна буде демонструвати під час євангелізацій. На даний час робота над стрічкою вже добігає кінця.
     Мета цих заходів – піднести постать і вчення Ісуса Христа,  розширити світогляд людей, розповівши про здобутки християнства, що породили нову цивілізацію.

Попередня Моліться за Танзанію!
Наступна Представники церков закликають владу до діалогу

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

У Львові євангельська церква «Віфезда» показала альтернативу обрядовому святкуванню Різдва

На Різдвяному концерті християни віри євангельської перевели погляд від традицій проведення найвеличнішого свята до головної особистості дійства – Ісуса Христа.

Новини братерства

Відділ освіти ЦХВЄУ розвиває нові освітні проекти

КИЇВ – 17 травня в приміщенні канцелярії ЦХВЄУ пройшло засідання відділу освіти за участю обласних керівників відділів, на якому були присутні представники 22-х областей України та АР Крим. На початку зустрічі адміністратор відділу освіти Василь Попудник привітав присутніх та звершив молитву благословення.