1 Квітня, 2015 0 1116 Переглядів

Служіння «Матері в молитві» триває у Запоріжжі

     Більше десяти років тому у церкві «Христос є відповідь» м. Запоріжжя сестри започаткували служіння під назвою «Молитва матері». Відповіді від Бога були настільки сильні, а свідчення про зміни в житті дітей такими вражаючими, що група з декількох сестер з одної церкви переросла у молитовні групи в багатьох церквах і об’єднала всіх у загальноміському щорічному служінні «Матері в молитві».

     14 березня 2015 р. було проведене чергове зібрання в рамках материнського служіння. Розпочали його з головного – молитви про очищення сердець. Саме до цього закликав присутніх пастор церкви «Христос є відповідь» А. Лисенко. Адже без чистого серця, де заховані джерела життя, без Божої мудрості і плоду правди, без любові неможливо посіяти слова-зерна, які ведуть людей до Христа. Потрібно не тільки стежити за словами, які ми промовляємо, але й готувати грунт для посіву, вибирати найсприятливіший час і молитися, щоб Господь дав силу зародити добрими плодами.

     Валентина Кашковська звернула увагу сестер на інформацію, якою ми наповнюємося, і джерела, з яких ми її черпаємо. Негативна інформація сприяє руйнуванню сердець і думок. Яскравим прикладом такого залякування Божого народу був Голіаф, який 40 днів залякував ізраїльську армію, лякаючи їх інформацією. Тільки Давид, який не чув багатократно повторених слів Голіафа, виявився вільним від тиску цієї інформації. Він мав одне важливе і тверде знання: Бог дає силу перемагати ворогів. Дуже важливо в наші дні черпати інформацію з Біблії, навчатися Божої істини, знати Божі обітниці, щоб берегти серце чистим.

     Шлях перемог – це шлях молитви. З такими словами до сестер звернулася Ольга Гедаревич. Образ бджоли-трудівниці – добра ілюстрація стану, коли слова Ісуса Христа стають солодшими за мед. Бджола, довідавшись, де багато солодких квітів, одразу ж повідомляє про це іншим посестрам. Так само й нам потрібно вказувати людям на Голгофу і Слово Боже. Там і лише там можна знайти Христа. Що нам заважає прагнути слів Ісуса? Яка причина перешкоджає бджолам збирати пилок? Холод! Це порівняння спонукало багатьох сестер переглянути пріоритети свого життя.

     Про роботу в школах розповіла Вікторія Ікім. Вона закликала завжди молитися за служіння в школах. Постійні молитви готують грунт до посіву Божих істин у серця дітей. Важливі і молитви за дітей – вихованців інтернатів. Сестри, які несуть це служіння, стараються вчити їх добру і моляться за тих, хто позбавлений материнської турботи і молитви.

     Сестри ділилися свідченнями і молилися за різні служіння для дітей, а також за Україну. Служіння «Матері в молитві» – це надихаюча і відповідальна праця за майбутнє нашої церкви і всієї України.

     Ірина Гніденко,
    м. Запоріжжя.

Попередня «Блаженні миротворці» – під таким гаслом пройшла Всеукраїнська звітна конференція ЦХВЄУ
Наступна Служіння «Матері в молитві» триває у Запоріжжі

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Жіноче служіння

Як мати довірливі стосунки з Творцем, вчилися на жіночій конференції сестри з Кіровоградщини

У м. Знам’янка на Кіровоградщині 26 листопада пройшла обласна жіноча

Актуальне інтерв’ю

Євгенія Паночко: «Для мене найбільша романтика — коли ми вечеряємо разом…»

Зазвичай із нагоди ювілею ми беремо інтерв’ю в самого ювіляра.