Травень 7, 2021 0 2469 Переглядів

У Царичанці на Дніпропетровщині відкрили Дім молитви, який будували чотири роки

Церква «Нове життя» в смт Царичанка на Дніпропетровщині 3 травня 2021 р. святкувала посвячення нового Дому молитви.

Просторе світле приміщення розраховане на 160 місць.  Дім збудований, так би мовити, на перспективу, оскільки на даний час місцева громада налічує 45 членів.

У церкві, пастором якої служить місіонер Тарас Герасимчук, добре розвинуте дитяче та підліткове служіння. Ведеться різноманітна соціальна робота.

Привітати громаду приїхали гості з Західної України, директор департаменту місіонерського служіння УЦХВЄ, керівник місії «Голос Надії» Микола Синюк і два його заступники Віктор Оніщук та Євген Мельничук. Також  на свято завітав старший пресвітер Дніпропетровської  області Михайло Мокієнко, пастори з церков Дніпра, Кривого рогу та інших міст області.

«Ми вдячні всім, хто долучався до будівництва, молився за нас, жертвував, сприяв і безпосередньо будував. Хай Господь щедро винагородить кожного. З огляду на карантинні обмеження ми не мали змоги зробити наше свято масовим, але завжди будемо раді прийняти вас, друзі, в нашій церкві. Ми сподіваємось, що наш Дім Молитви буде особливим благословенням для Приорільського краю», –  підкреслив пастор Тарас Герасимчук.

Лунало багато слів наставлення, багато побажань і щирих молитов за Боже благословіння місцевій громаді. Дім молитви, який будували чотири роки, нарешті відкрив свої  двері та чекає вірян.

 

Попередня «Щоб зупинити моральну деградацію, предмети духовного спрямування в школах мають стати базовими» - Михайло Паночко
Наступна газета "Жива надія" №105, 2021 р.

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Заява Всеукраїнського Союзу ЦХВЄ щодо діяльності Володимира Мунтяна

З тривогою та болем в серці звертаємось до церков і християн в Україні та за її межами з приводу діяльності керівника Духовного центру «Відродження» Володимира Мунтяна в Україні.

Новини регіонів

На Закарпатті пройшла конференція вчителів недільних шкіл

На базі дитячого табору «Віфанія» (с. Визниця) пройшла конференція вчителів недільних шкіл церков ХВЄ Закарпатської області на тему «Великий Вчитель і я».

Новини братерства

Виїзне засідання комітету ЦХВЄУ присвятили темі відкриття нових церков

З 13 по 15 вересня у м. Яремче (Івано-Франківська обл.) відбулося виїзне засідання комітету Церкви ХВЄ України. На відміну від попередніх одноденних засідань, що відбуваються зазвичай у Києві…