Січень 20, 2014 0 1350 Переглядів

День, коли Небо раділо – 19 січня у церквах столиці відбулося водне хрещення

 

     У Києві обіцянку Богу доброї совісті дали десятки нових членів Господньої сім’ї. Так в домі молитви церкви «Філадельфія» (вул. Голосіївські, 57) водне хрещення приймали віруючі трьох церковних громад.

     Як розповів пастор Анатолій Козачок, у «Філадельфії» цього дня охрестилися 28 людей, з них 13  душ – із «Церкви на Кар’єрній».  Також були віруючі із місцевої громади та церкви «Асамблея Божа».

     Охрещених  привітав пастор Микола Каленик, який провідував про те, що значить хрещення у житті віруючої людини. А опісля єпископ Микола Синюк звернувся до членів церкви  із питанням, яке свого часу Апостол Павло поставив до віруючих у Ефесі: «А ви в що хрестились?»

     803_11«Охреститися означає зануритися, заховатися з головою, – каже єпископ. – На жаль сьогодні можна зустріти ніби ревних християн у розмові з якими ви, однак, про Біблію й слова не почуєте, бо ці люди захоплені іншим: гроші, бізнес, відсотки… Вони охрещені в мамону. Є люди, які охрещені у свою конфесію, в традицію, в родословну своїх батьків… Тому моє бажання, щоб усі ми були завжди охрещені саме в Христа, в Його Слово і наповнені благословенним Святим Духом».

     Під час богослужіння служив старший і молодіжний хор «Церкви на Кар’єрній». Наприкінці пастори звершили молитву за людей, які виявили бажання покаятися, та віддати своє життя в руки Господа.

     Водне хрещення відбулося також у київській церкві «Ковчег» (вул. Брусилівська, 28/33). Як  розповів її пастор Василь Хміль,  заповіт із Господом склали шестеро нових членів «Ковчегу» та ще п’ятеро – з церков, розташованих у навколишніх населених пунктах Ржищеві, Стайках і Вишеньках.

     Подвійне свято – водне хрещення і четвертий день народження церкви –  19 січня відзначили у «Скинії».  У  цей час новими членами сім’ї Божої стали ще 37 охрещених членів, а також приєдналися до громади 27 віруючих

     У цей день, який в народі називають Водохрещем, за традицією відбулися водні хрещення у багатьох  церквах віри євангельської України. Зібрання ростуть, люди спасаються, за що віддаємо щиру подяку і хвалу Богові нашому.

Попередня День Біблії у Бердичеві
Наступна Михайло Паночко: звертаюся до кожного з молитовною ініціативою - стати людьми заступницької молитви та носіями Божого миру

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Україну відвідали пастори із Франції, щоб засвідчити свою підтримку нашому народові

Пастори Клод Хуот та Жіль Хьозе представляють Асамблеї Божі Франції, які об’єднують понад 760 церков у всіх регіонах країни. Метою візиту було дізнатися про служіння церкви ХВЄ України в період кризи, побачити все на власні очі, та долучитися до справи служіння українському народу.

Новини братерства

Національний день молитви за Україну священнослужителі назвали історичним (ФОТО)

     18 червня 2016 р., у столичному Палаці спорту відбулася унікальна історична подія – служіння з нагоди Національного дня молитви за Україну.

Новини братерства

Пурім для України

   17 березня відбулася щорічна міжцерковна молитва за Ізраїль.  Нинішнього року це свято набуло особливого сенсу для України і українців, які сьогодні моляться до Господа про спасіння від небезпек, що нависли над нашою державою.