13 Травня, 2016 0 1438 Переглядів

У Києві відбулася зустріч працівників Відділу підприємництва ЦХВЄУ

    9 травня 2016 року в приміщенні церкви ХВЄ «Філадельфія» (м. Київ) відбулася зустріч християн-підприємців, на якій були присутні представники 11 областей України, а також старший єпископ ЦХВЄУ Михайло Паночко та його перший заступник єпископ Микола Синюк.

     Зустріч розпочалася з привітального слова та молитви Миколи Петровича Синюка. У зверненні служитель поділився роздумами про значення воскресіння Ісуса Христа, адже саме в ньому захована надія і можливості у всіх сферах життя, в тому числі й у підприємництві.

     На початку своєї промови виконуючий обов’язки керівника відділом підприємництва ЦХВЄУ Віктор Вознюк проінформував присутніх про ряд питань, які були внесені до порядку денного. Віктор Володимирович також підкреслив важливість таких зустрічей, бо вони готують міцну платформу і працюють на довгострокову перспективу, яка дасть можливість змінити мислення суспільства. Цікавим прикладом стало порівняння життя людини і її діяльності з двома полями і плодами, які вони можуть зародити.

     «Наша Пасха – Христос» – семінар з такою назвою прочитав старший єпископ Церкви ХВЄ України Михайло Паночко. Служитель звернув увагу на особливість відносин з Богом, а також на величезний обов’язок і на ресурси, які мають віруючі в Імені Ісуса Христа. «Будучи християнами, ми все ж маємо здатність спіткнутися. Навіть правильно посаджені люди можуть не пустити своє коріння глибше, а залишитися на поверхні. Бог вибрав малих і незначних, відкривши їм велику таємницю. Саме тому наше покликання торкається серйозних сфер життя», – резюмував промовець.

     Після спільної молитви Михайло Степанович поділився інформацією про нинішній стан справ у братерстві, а також про виклики, які сьогодні зустрічає Церква. Божа інституція не може стояти на місці, вона не може бути вчорашньою і не повинна забігати наперед. Церква має бути сьогоднішньою, має реагувати на виклики сьогодення, бо в цьому її «сіль».

     Багатьох присутніх зацікавив проект під назвою «400 церков», який представив старший єпископ. Проект розрахований на п’ять років і йому сприяє велика свобода в Україні та наявність відповідних ресурсів.

     Після короткої перерви розпочалася загальна дискусія за участю Михайла Паночка та Миколи Синюка. Найбільш гостро звучало питання налагодження конструктивного діалогу між служителями та підприємцями. У відповідь прозвучала позиція братерства щодо вирішення цього питання, яка будується на основі Слова Божого. Ідея, мудрість та співпраця – головні складові вірного будування Божої справи. Відділ підприємців ЦХВЄУ – один з важливих інструментів, який організований для досягнення саме цієї цілі. Тому завдання служителів полягає в духовній підтримці та правильних настановах бізнесменів.

     Також служителі намітили плани на майбутнє. У 2016 році відділом підприємництва планується проведення таких заходів:

     – 3 червня 2016 року – проведення всеукраїнського дня посту й молитви за служіння підприємництва;

     – проведення обласних зустрічей разом з пасторами;

     – восени 2016 року – проведення всеукраїнської конференції.

     Закінчив зустріч словом і молитвою пастор місцевої церкви Анатолій Козачок, дякуючи Богові за Його благословення та плідну розмову.

     Прес-служба Відділу підприємництва ЦХВЄУ

Попередня На Полтавщині церква проводить роботу спільно із територіальними центрами соцобслуговування
Наступна Слово старшого єпископа Михайла Паночка у програмі «Вічне»,Перший національний телеканал:

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Ефективно служити в час перемін навчалися вчителі недільних шкіл

  З 8 по 10 травня 2014 р. в м. Кам’янці-Подільському на Хмельниччині  проходила  Всеукраїнська конференція працівників дитячого служіння ЦХВЄУ на базі церкви «Світло Христове».

Новини братерства

Церкви ХВЄ в Росії чекають духовної підтримки з України

Святкові богослужіння з нагоди 25-річчя церкви відбулося 23-24 листопада у місті Тамбові (Російська Федерація). На святкування віруючі запросили до себе гостей із України.

Новини братерства

Християни-благодійники подарували столичним капеланам авто для служіння в зоні АТО

Всюдихіднисть, міцний кузов і ходова, польове забарвлення. Якраз те, що потрібно для фронту. У військових капеланів та тих, хто служить із ними пліч-о-пліч,  з’явився новий позашляховик