8 Лютого, 2016 0 1503 Переглядів

Лариса Мурах: «Наша молитва, щоб Господь піднімав нових служителів»

     5-6 лютого 2016 р. відбулася звітна конференція працівників дитячого служіння ЦХВЄУ. Відповідальні за роботу в областях ділилися інформацією про те, як розвивається дитяче служіння їхніх регіонах, переймали досвід та спілкувалися.

     Першого дня служителі аналізували основні тенденції розвитку дитячого служіння у кожній області. Було зазначено, що у більшості регіонів проходять підготовку нові вчителі недільних шкіл, формуються команди для проведення дитячих євангелізацій, розвиваються різні форми дитячого служіння. Досвідчені служителі включаються у роботу з підготовки нових працівників.

     Під час конференції Словом Божим ділилися В.Сидорчук, П.Вернигора, О.Озеруга, які закликали до спільної молитви за працівників дитячого служіння. Делегати узгодили дати проведення регіональних конференцій для працівників дитячих служінь церков. Одна із цілей таких заходів – можливість більше спілкуватися із вчителями недільних шкіл, дитячими євангелістами та служителями інших напрямків.

_IMG_0184     Цікавою темою ділилася Л. Садолько, яка наголосила на тому, що дитячий служитель поставлений Богом, щоб оберігати кожну дитину від небезпек, якими наповнене суспільство. «Дитячі працівники повинні виступати як сторожі, які пильнують, щоб побачити небезпеку та вчасно оголосити про неї», – зазначила Лідія Федорівна.

     Також багатьма служителями було зауважено, що не вистачає дитячих працівників. «Наша молитва до Господа, щоб Він піднімав нових працівників, щоб запалював серця людей до служіння серед дітей» – зазначає завідувачка відділу служіння дітям Лариса Мурах. Насамкінець вона побажала служителям аби Бог благословив їхні наміри зростати в Господі, та бути вірним сторожами для ввірених їм дітей.

Попередня Члени Громадської ради при МЗС обговорили шляхи захисту прав вірян на тимчасово окупованих територіях України
Наступна «Над усе, що лише стережеться…»

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chve/chve.org.ua/www/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

Вам також може сподобатися

Новини братерства

Старший єпископ відвідав Житомирщину

Церква у райцентрі Олевськ, що в Житомирській області, минулої неділі, 7 квітня, мала особливе богослужіння. Громаду віруючих відвідав старший єпископ ЦХВЄ України Михайло Паночко, який взяв участь у зібранні та разом із пасторами оглянув приміщення нового Дому молитви.

Молодіжне служіння

Півсотні молодіжних лідерів братерства зібралися разом для планування та духовного оновлення

19-21 жовтня для молодіжних служителів, лідерів «Руху молоді УЦХВЄ» був

Новини регіонів

Старший пресвітер об’єднання церков УЦХВЄ Вінницької області Василь ЛЮБЧАК: «Церква має виконати свою місію!»

— Розкажіть про особливості служіння у Вінницькій області. — Особливістю